Mark Rutte neemt eerste exemplaar "A Story to Tell" in ontvangst.

Donderdag 28 april 2016 - Na een toepasselijke en humoristische toespraak, nam Minister-President Mark Rutte, op Koningsdag 2016 het eerste exemplaar van “A Story to Tell?” in ontvangst. Rutte stelde voor om het boek in alle talen te laten vertalen: “Mijn collega’s kunnen nog veel leren van dit boek!” Ook had hij een tip voor alle sprekers die ooit een overtuigende toespraak willen houden: “Je moet véél oefenen, repeteren en je moet iets vinden. Vind iets! Anders kun je beter je mond houden.”

“A Story to Tell?” is vooral een verhalenboek over sprekers van wereldformaat. Over de persoonlijke ontmoetingen die Jan Driessen had met veel van deze wereldleiders. Zij vormen de basis van dit boek. Hoe zijn Hillary en Bill Clinton, Angela Merkel en Nelson Mandela, Justin Trudeau en Barack Obama zulke uitstekende sprekers geworden? Wat kunnen we van hen leren?

“Excellent Communication Innovator” award
Na de boekpresentatie ontving Jan Driessen uit handen van reputatiegoeroe, professor Cees van Riel, de Excellent Communication Innovator award. Van Riel: “Jan is een van de grootste autoriteiten uit het communicatievak. Er zijn drie woorden die hem omschrijven: excellent, communicator maar vooral innovator.”

Koop het boek hier
Het boek van Jan Driessen “A Story to Tell” is vanaf vandaag te koop in de boekhandels, maar ook rechtstreeks bij de uitgever te bestellen: http://www.bertramendeleeuw.nl/boek/story-tell

“A Story to Tell?”
Voor iedereen die overtuigend wil leren spreken in het openbaar!